LAYUR in TOMATO SAUCE

October 2, 2007 at 3:20 am Leave a comment

sardencis

Waktu kecil ibu sering memasak dengan menggunakan bahan2 dari makanan kaleng seperti sardencis, kornet, sosis, waktu itu canned foods termasuk barang mewah. Tapi se iring dengan makin banyaknya pengetahuan tentang makanan, sebaiknya kita menghindari penggunaan makanan kaleng sebisanya. Dan untuk mewujudkan kerinduan akan sardencis kaleng (canned sardines) maka coba buat dari ikan layur masak saus tomat, tanpa tumis2 tinggal cemplung2, dijamin segar….

read more………

Entry filed under: ikan. Tags: , .

JUANLO SOTO SULUNG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Fave recipes

 
 
 
 
 
 

Banners









Archives

.

Blog Stats

  • 365,049 hits
October 2007
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.

%d bloggers like this: