KWETIAW GORENG

June 27, 2006 at 1:22 pm Leave a comment

ketika menonton acara kuliner di tivi dan memperlihatkan kota Medan yang terkenal dengan mie atau kwetiawnya itu.. dan cara membuatnya menurut tukang kwetiaw di Medan itu, ternyata modalnya bawang putih saja dan kecap ikan, tapi dia memakai telur bebek.. minyak tidak usah banyak2 karena akan menyebabkan kwetiaw benyek, uhm apa ya hancur kalee

Entry filed under: mie - pasta. Tags: .

LONTONG SAYUR MIE AYAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Fave recipes

 
 
 
 
 
 

Banners









Archives

.

Blog Stats

  • 365,066 hits
June 2006
M T W T F S S
« May   Jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
.

%d bloggers like this: