SERUNDENG KELAPA

April 12, 2006 at 12:49 pm Leave a comment

Sebagai pelengkap nasi tradisional, serundeng selalu ada sebagai taburan diatas nasi, bisa juga untuk dimakan pada menu sehari-hari. Disini saya tidak memakai minyak untuk membuat serundeng tapi disangrai saja….

read more………

Entry filed under: condiment. Tags: .

NASI LIWET SOLO NASI URAP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Fave recipes

 
 
 
 
 
 

Banners









Archives

.

Blog Stats

  • 365,049 hits
April 2006
M T W T F S S
« Jan   May »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.

%d bloggers like this: