SAPO TAHU

July 27, 2004 at 6:19 am 1 comment

sapo tahu

Gampang dan enak lo sapo tahu ini, mari coba buat sendiri dan rasa uhm tidak kalah dengan Sapo Oriental restaurant di Pondok Indah Mall 1.. kalau bisa (tapi harus bisa) memakai panci keramik khusus untuk sapo yaitu claypot.. Sapo adalah jenis masakan yang disajikan setelah dipanaskan di claypot (panci dari keramik/tanah liat). Jadi ciri khasnya adalah rasa nikmat dan panas yang masih tersisa di claypot. Selain sapo tahu ada juga resep sapo seafood.

read more…

Entry filed under: sayur. Tags: .

SAYUR ASEM SIOMAY BANDUNG

1 Comment Add your own

  • 1. IBU2  |  April 13, 2008 at 9:38 am

    kayakna enak!!!!!!!!!!!!!!!! minta satu dong

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Fave recipes

 
 
 
 
 
 

Banners









Archives

.

Blog Stats

  • 365,049 hits
July 2004
M T W T F S S
    Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
.

%d bloggers like this: